Instructeurs 
Tonny Vogels

Tonny Vogels

MBvO docent

Mijn naam is Tonny Vogels-Haldermans. Ik ben MBvO’er, ik geef aan verschillende groepen meer beweging voor ouderen. Ik heb verschillende cursussen gedaan die betrekking hebben tot sporten en beweging. Sinds 2015 werk ik als sportinstructrice bij Fit & Fysio. Hier begeleid ik verschillende Fit & Balans groepen. Fit & Balans is voor mensen die graag onder leiding van een sportinstructeur of fysiotherapeut willen sporten. Ook verzorg ik elke week een beweeguurtje in het zorghuis de Maartenshof in Linne
Sophie le Haen

Sophie le Haen

Instructrice/fysiotherapeute i.o.

Hoi allemaal! 
Mijn naam is Sophie, ik ben geboren 2004 en woon in Maasbracht.
Momenteel studeer ik in het derde leerjaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd, in Heerlen. Mijn hobby’s zijn volleybal, wandelen in het bos en leuke dingen doen met vrienden.
Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Fit&Fysio als sportinstructrice. Ik ben aanwezig op woensdagavond en zaterdagochtend. Tot dan!
Danique Tellings

Danique Tellings

Beweeg- & Leefstijlcoach

Mijn naam is Danique Tellings. Ik ben geboren in 1997, in Roermond. In juni 2021 ben ik afgestudeerd als beweeg- en leefstijlcoach nadat ik de opleiding Sportkunde heb afgerond aan de Fontys Sporthogeschool. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Fit & Fysio, ik ben toen begonnen met het begeleiden van de fit & balans groepen. Vanaf april 2023 hou ik me bezig met meerdere taken binnen Fit & Fysio op het gebied van sport en bewegen. Naast mijn werk als beweegcoach ben ik tennistrainster en geef ik tennistraining aan recreatieve spelers. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, de tennisbaan of wandel ik ergens in de natuur met mijn hond.  Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact op via email: danique@fit-fysio.nl of telefonisch via 0475 468494.
Samen gaan we aan de slag om een gezondere leefstijl te creëren.
Thijs Ipema

Thijs Ipema

Instructeur/fysiotherapeut i.o.

Hallo! Ik ben Thijs Ipema, geboren in 2000. Oorspronkelijk kom ik uit Drenthe, maar ik ben sinds juli 2022 naar Limburg verhuisd om te volleyballen bij het eerste herenteam van Numidia/VC Limax. Naast het volleyballen zit ik in het laatste jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool Groningen. Van september tot en met februari heb ik stage gelopen bij Fit & Fysio. Sinds februari heb ik de studie op pauze gezet en ben ik actief als fitnessinstructeur en BenFit coach! Daarnaast begeleid ik Fit & Balans groepen. Verder geef ik volleybaltraining aan de mini’s en verzorg ik de trainingen bij de volleybalschool van VC Limax.
Naast samenwerken met mijn leuke collega’s kijk ik er naar uit u te zien in de praktijk, waarbij ik mijn kennis en inzet zal gebruiken om u zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Uiteraard kunt u daarnaast van mij ook altijd een luisterend oor verwachten. Hopelijk tot snel!
Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op via email: thijs@fit-fysio.nl of telefonisch via 0475 468494.
Thimo Dirkx

Thimo Dirkx

Instructeur/fysiotherapeut i.o.

Ik ben Thimo Dirkx, geboren in 2000 in Roermond en woon sindsdien in Herten.
Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen en ben ik fitness instructeur bij Fit & fysio.
Tijdens mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool en heb ik me altijd heel veel geïnteresseerd in de vragen wat, hoe en waarom. Hierdoor heb ik naast het sporten, veel kennis opgedaan. Ik vind het leuk om deze kennis over krachttraining en conditietraining te delen met andere sporters. Deze ervaring kan ik natuurlijk als fitness instructeur perfect gebruiken bij Fit & fysio. In mijn vrije tijd voetbal ik bij SHH in Herten.
Ik heb er zin in om alle opgedane inzichten en vaardigheden toe te kunnen passen in mijn werk. Met veel enthousiasme ga ik deze uitdaging aan en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s en sporters mooie resultaten te realiseren!
Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken