Instructeurs 
Thijs Ipema

Thijs Ipema

Fitnessmanager/fysiotherapeut i.o.

Hallo! Ik ben Thijs Ipema, geboren in 2000. Oorspronkelijk kom ik uit Drenthe, maar ik ben sinds juli 2022 naar Limburg verhuisd om te volleyballen bij het eerste herenteam van Numidia/VC Limax. Naast het volleyballen zit ik in het laatste jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool Groningen. Van september tot en met februari heb ik stage gelopen bij Fit & Fysio. Sinds februari heb ik de studie op pauze gezet en ben ik actief als fitnessinstructeur en BenFit coach! Daarnaast begeleid ik Fit & Balans groepen. Verder geef ik volleybaltraining aan de mini’s en verzorg ik de trainingen bij de volleybalschool van VC Limax.
Naast samenwerken met mijn leuke collega’s kijk ik er naar uit u te zien in de praktijk, waarbij ik mijn kennis en inzet zal gebruiken om u zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Uiteraard kunt u daarnaast van mij ook altijd een luisterend oor verwachten. Hopelijk tot snel!
Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op via email: thijs@fit-fysio.nl of telefonisch via 0475 468494.
Gabriël de Wild

Gabriël de Wild

Fitnessinstructeur

Mijn naam is Gabriël de wild ik ben geboren in 2005. Ik zit in mijn 2e jaar Sportcoördinator bij Summa Sport in Eindhoven. Ik volg met veel plezier deze opleiding. Bij Fit & Fysio werk ik als sportinstructeur. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over de fitness of als u graag een trainingsschema op maat wilt. Ik hoop u snel te zien bij Fit & Fysio!

 
Niek Reinders

Niek Reinders

Fitnessinstructeur

Mijn naam is Niek Reinders, ik ben in 2006 en woon in Montfort. Ik zit nu in 6 vwo op het Connect College in Echt. Ik sport nu al een ruim half jaar bij Fit en Fysio en werk hier sinds kort als fitnessinstructeur. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over de fitness of als u graag een trainingsschema op maat wilt. Tot snel bij Fit & Fysio!
Luuk Bitter

Luuk Bitter

Fitnessinstructeur

Hoi! Ik ben Luuk Bitter, ik ben geboren in 2006 en studeer op het VISTAcollege in Sittard. Ik doe de opleiding sign maker, dat is designen en uitwerken van opgegeven projecten zoals auto's wrappen en raam beletteringen.
Ik ben gek op sporten. Ik doe fitness en zit op atletiek (hier geef ik ook training). Sinds kort werk ik bij Fit & Fysio als fitnessinstructeur. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over de fitness en als u graag een trainingsschema op maat wilt. Tot snel!
Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken