Personal Training
Wanneer je jezelf mentaal en fysiek goed voelt zul je merken dat je meer kwaliteit uit het leven kunt halen. Toch is dit niet voor iedereen zo gemakkelijk en schiet sporten er vaak bij in. En dit terwijl je door te sporten juist meer energie krijgt.
Door middel van een personal training bij Fit & Fysio werk je samen met een ervaren en passievolle personal trainer. Deze coach zal jou helpen om je persoonlijke doel(en) te behalen.
 
Starten met Personal Training
Personal training is ideaal als jij het gevoel hebt extra hulp te kunnen gebruiken bij het behalen van je (sport)doelen. Op het gebied van personal training werken wij samen met Richard Haex.
Mocht je willen starten met personal training kun je een afspraak plannen met Richard Haex via de website www.richardhaex.nl. Samen kijken jullie dan naar een geschikt moment om te gaan trainen.
Waarom een Personal Training bij Fit & Fysio?
Wij zijn ervan overtuigd dat een gezond leven meer is dan alleen sporten. Wanneer je kiest voor personal training bij Fit & Fysio zul je merken dat de personal coach jou helpt om het maximale uit jezelf te halen door middel van training en advies.
Wanneer je kiest voor personal training van Richard Haex, zal er eerst een intake volgen. Daarna wordt een trainingsplan op maat gemaakt. Zo is het belangrijk om je doelen op te stellen en wat je wilt bereiken met de trainingen.
Kracht- en conditietraining is een onderdeel van personal training bij Fit & Fysio, net als bootcamp of boxtraining. Met deze trainingstechnieken zorg je ervoor dat je conditie en je kracht naar een hoger niveau getild worden. Op deze manier zal je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld en je zelfvertrouwen vergroot worden. Richard Haex zal je hier intensief in begeleiden en zorgen dat je grenzen worden verlegd om zo je doel(en) te behalen.
 
Personal Training in een kleine groep
Met een personal trainer beleef je een persoonlijke en intensieve begeleiding. Wanneer je liever niet een-op-een traint, heb je bij Richard Haex de mogelijkheid om een duo personal training of in een kleine groep te trainen. Deze zogenoemde small group training houdt in dat je tot maximaal 6 personen tegelijkertijd resultaatgericht traint. Deze groep kan bestaan uit vrienden, familie of kennissen. Ook is het mogelijk om bij een bestaande groep aan te sluiten. De training bestaat voor een deel uit mobiliteit, core stability, kracht training, conditie en stretch & relax. 
Bijkomend voordeel van een small group training is dat deze overal gegeven kan worden. Zo kun je de personal trainer bij jou thuis laten komen voor de training, of lekker in de buitenlucht trainen. Ook is het mogelijk om in overleg bij Fit & Fysio Linne deze personal training te doen.
 
Waarom kies je voor Small Group Training?
Als je in een kleine groep wilt trainen met veel aandacht en de kosten wilt spreiden over de groep. 
 
Trainingstijden
In overleg met Richard Haex worden de dag en tijdstip bepaald.

Interesse?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken