terug

26-03-2020

We stoppen met incasseren en pauzeren je abonnement.

Beste clubleden,

Sinds 16 maart ontvangen wij vragen met betrekking tot het abonnement en de abonnementsgelden, wat wij overigens begrijpelijk vinden in deze ongekende situatie. Onze branchevereniging is drukdoende om te inventariseren en te lobbyen voor eventuele compensatie, maar de uitkomst daarvan staat nog niet vast doordat de situatie nog steeds wijzigt. Daarom zijn wij tot op heden niet ingegaan op inhoudelijke vragen omtrent compensaties/mutaties van abonnementen. Om te voorkomen dat deze onduidelijkheid nog langer gaat duren, hebben wij besloten het heft in eigen hand te nemen en de knoop door te hakken.

Wij stoppen met incasseren en pauzeren je abonnement
Ondanks dat wij gesloten zijn, lopen de meeste kosten gewoon door. Met de steunmaatregelen van de overheid zal hoogstwaarschijnlijk een groot deel van de loonkosten tijdelijk worden vergoed, maar dit is maar een deel van onze totale kosten. Desondanks hebben wij besloten het abonnementsgeld pas weer te incasseren als wij weer open gaan. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven.

Opzeggingen/wijzigingen
Nu wij hebben besloten alles tijdelijk te pauzeren, zullen ook de opzeggingen/wijzigingen worden opgeschort totdat wij weer open gaan. Hierdoor kan ook tijdens de opzegtermijn gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten.

Blijf gezond
Als één ding duidelijk is geworden, dan is dat het belang van een goede gezondheid. En… we hebben elkaar nodig. We vragen jou met klem, daarbij hopende op jouw loyaliteit, ook in en na deze zomer lid te blijven van onze club. Wij stellen ons ook loyaal op naar onze leveranciers en medewerkers, zodat ook wij na deze buitengewone periode door kunnen gaan.

Je hoeft ook nú niet stil te zitten
In de tussentijd willen we jou zo goed mogelijk helpen om gezond en fit te blijven. Tijdens de sluiting van de club steunen wij je door het aanbieden van online oplossingen. Zo kun je als lid van Fit & Fysio gratis gebruik maken van FitSnacks.TV en Les Mills On Demand. Daarnaast hebben we enkele groepslessen met Jeanine op ons YouTube kanaal Fit & Fysio geplaatst.  Een mooie kans om ook eens iets nieuws te proberen. Ook kun je materiaal lenen om thuis de workouts te volgen. Zie hiervoor onze nieuwsbrieven.

Tot slot
Namens al onze medewerkers, veel wijsheid, gezondheid en sterkte in deze verwarrende periode. Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen op onze club.
Met gezonde groet,

Team Fit & Fysio