terug

25-09-2019

Sponsoring vc Limac

Sponsoring

Wie droomt er niet van het hoogst haalbare? Fit & Fysio durft te dromen en doet er veel aan om deze dromen waarheid te laten worden.

Sponsoring zien wij als tweerichtingsverkeer; een samenwerking waarin beide partijen een bijdrage leveren om de gezamenlijk overeengekomen doelen te realiseren. De Fit & Fysio-slogan ‘Samen verantwoord bewegen bepaald de kwaliteit van leven’ neemt ook in deze gedachtegang een prominente plaats in. Een dynamische samenwerking kan immers van grote meerwaarde zijn voor de kwaliteit van beide partijen.

Fit & Fysio hecht grote waarde aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Sporten is natuurlijk een leuke en mooie manier om gezond te blijven. Wij geloven dat iedereen gebaat is bij een sportieve en vitale samenleving. Daarnaast zorgt sport voor samenwerking, verbroedering en saamhorigheid. Fit & Fysio ondersteunt diverse sportverenigingen en -projecten. We richten ons met name op volleybal, voetbal en wielrennen.

Als fysiotherapeuten en sportliefhebbers, zetten wij ons niet alléén in voor de fysiotherapie en fitness binnen ons centrum. Wij zijn een organisatie die midden in de maatschappij staat. Oprecht betrokken zetten wij ons - binnen onze mogelijkheden - ook graag in voor onder andere sportverenigingen en sportevenementen in onze directe regio.

Fit & Fysio verbindt zich al vele jaren aan volleybalclub Numidia/vc Limac omdat wij geloven in de kracht van team- en topsport. Het is onze ambitie om samen met vc Limac jongeren te stimuleren om meer te bewegen en om jong talent te ontwikkelen. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met Numidia, vc Limac en haar supporters. Samen gaan we er een topseizoen van maken!”