terug

06-04-2021

Nieuw Virtuagym

Virtuagym is een online sportplatform waarmee je op een leuke manier fit en uitgedaagd wordt. Hier vind je informatie over sport, een gezonde levensstijl en je kunt communiceren met andere deelnemers. Ook kan je het rooster inzien en een training inboeken.
Hieronder leggen we de belangrijkste stappen uit die jij nodig hebt om bij Fit & Fysio te trainen.

VIRTUAGYM ACTIVEREN

Stap 1: Als je klant wilt worden bij onze sportschool geef je jouw e-mailadres door per mail of app en maken wij een account aan in ons portaal. Ben je al lid van Fit & fysio dan krijg je een activiatie e-mail met daarin je inloggegevens.

Stap 2: Via de activatie e-mail (eventueel in je spambox of map ongewenste mail) kom je in het Virtuagym systeem. Je e-mailadres is je gebruikersnaam, zelf maak je een eigen wachtwoord aan.

Stap 3: Om snel en makkelijk een training te boeken kun je via de link in je mail de Virtuagym app downloaden voor Android en IPhone.

Stap 4: Log in op Virtuagym, je start standaard op jouw persoonlijke pagina. Stel als eerste jouw profiel en privacy/e-mail voorkeuren in. Ga naar het uitklapmenu, het pijltje rechtsboven in het hoofdmenu naast je naam, en klik op ‘accountinstellingen’. Door de opties aan de linkerkant van het scherm te doorlopen maak je jouw profiel persoonlijk.

Stap 5: In het rooster zie je welke training wanneer plaatsvindt. Doet u mee aan een les? Dan moet u zich online, in het rooster binnen Virtuagym, aanmelden voor een les. Kunt u niet meedoen met de les, maar had u zich wel aangemeld? Dan kunt u zich ook via uw account weer afmelden.

Gratis BASIS Virtuagym-app – Met onze app heeft u toegang tot onze community, basis trainingsschema’s, oefeningen en lichaamswaarden. Daarnaast kunt u online groepslessen reserveren. Iedere klant van Fit & Fysio kan deze app gratis downloaden.

Tegen een meerprijs van € 9,95 per maand kan er gekozen worden voor de Pro versie.
Pro versie app – Met de Pro versie heeft u naast de basis functionaliteiten van de gratis Virtuagym-app toegang tot PRO trainingsschema’s, toegang tot alle 3D animaties, toegang tot volledige voortgangsrapportages en de voedingsapp.