terug

02-02-2021

Corona nieuws 2 februari 2021

Helaas is de lockdown opnieuw verlengd. Het spijt ons je opnieuw te moeten melden dat we voorlopig gesloten blijven. We hopen dat we op 16 maart onze deuren weer mogen openen.

Omdat sporten gezond is en weerstand verhogend werkt zouden wij graag zo snel mogelijk weer opengaan, maar helaas laten de maatregelen dit nog niet toe. Wel proberen wij jullie op alternatieve manieren te blijven ondersteunen met het behouden van een sportieve en gezonde levensstijl.

Online lessen op Facebook

Regelmatig bieden wij spinninglessen aan via ons gesloten Facebookkanaal. Wil je deze lessen volgen meld je even aan via info@fit-fysio.nl. Tevens kun je gratis een spinningbike lenen.

Online groepslessen

Wij plaatsen regelmatig groepslessen aan op ons YouTube kanaal.

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Wist je dat onze fysiotherapiepraktijk wel open is? Heb je last van een vervelende blessure zoals rugpijn door het vele thuiswerken? Neem dan contact op via 0475 468494

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze fitness zijn verplicht dicht, maar wij staan desondanks voor je klaar! Wij hopen je na 16 maart dan ook weer met open armen te mogen ontvangen.