Bedrijfsfitness

Fit & Energiek door bedrijfsfitness
Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan, Benvitaal en Intenz Gezondheidsplan kunt u met gemiddeld 40% belasting-voordeel fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze! Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt. Wat zijn zoal de voordelen van fitness? 
Lekker in uw vel
Beweging is een goed medicijn tegen stress. Bij fysieke inspanning komen er stoffen vrij in uw hersenen die ervoor zorgen dat u zich beter voelt en waardoor u weerbaarder bent tegen stress en tegenslagen. 
Meer energie
Door te bewegen wordt er in uw hele lichaam extra zuurstof en voedingstoffen afgeleverd. Uw hart, longen en aderen worden sterker en gaan efficiënter werken waardoor uw conditie verbetert. En juist dat zorgt voor meer energie, ook wanneer u aan het werk bent. 
Gezond gewicht
Bij mensen die regelmatig sporten of intensieve activiteiten verrichten, schommelt het gewicht minder. Bovendien zorgt regelmatig bewegen voor een betere vetverbranding, door een hogere stofwisseling. 
Gezonde levensstijl
Regelmatig bewegen bevordert een goede spijsvertering en werkt preventief tegen hart- en vaatziekten. 
Goede nachtrust
Door regelmatig te bewegen slaapt u dieper en is het makkelijker om in slaap te vallen. Zo bent u overdag productiever, heeft u meer energie en kunt u zich beter concentreren. 
"Lekker het hoofd leegmaken, bijkletsen én aan mijn gezondheid werken: alleen maar voordelen! "

Interesse?

Neem contact met ons op:


BEL DIRECT:

0475 - 46 84 94

Sports-Experience nu ook via Whatsapp te bereiken